Despre noi

S.C. AGRITECH S.R.L., a fost infiintata in anul 2005 si are ca activitati principale: vanzari de tractoare si utilaje agricole, vanzari piese de schimb, service in garantie si post garantie pentru utilajele comercializate. Cu acest pachet complet de servicii ne adresam producatorilor agricoli , venind in intampinarea lor cu o consiliere competenta in alegerea marcilor si tipurilor de echipamente, cu tehnologii de ultima generatie, adaptate pentru lucrari simultane complexe de prelucrare-pregatire si insamantare a solului, generatoare de importante economii de combustibil.  Agritech SRL, dealer al binecunoscutei marci de tractoare Same. De asemenea suntem „acorduri de reprezentare” ai dealerilor constructori de utilaje din Italia, Franta si Polonia.   Agricola Italiana,  Badalini, Cicoria, Cosmeco, Eurospand, Ferrari Costruzioni Meccaniche,  Ma/Ag, Meritano, MTS Sandei, Orma, Gramegna,  Spapperi, Ubaldi,  Simon, Domasz, Krukowiak, Rolmako,IRTEC.
Incepand cu anul 2007, am deschis centrul nostru de vanzari si service din localitatea Ograda E60 nr.64, judetul Ialomita, unde isi desfasoara activitatea agentii de vanzari si tehnicienii firmei. De asemenea, in aceasta locatie sunt expuse unele dintre  utilajele agricole comercializate.   Dotarea acestui centru este completata de ateliere mobile de service utilate pentru interventii in teren. Echipa noastra participa in fiecare an la expozitii de profil si demonstratii precum si la cursuri de specializare in Italia, Germania, Franta si Polonia.
Dezvoltarea agriculturii inseamna modernizare iar in acest sens noi va punem la dispozitie tehnologii si utilaje de ultima generatie. Încrederea, calitatea şi asistenţa imediată şi de calitate oferită după vânzare datorită implicării personalului angajat al societăţii. O vizita scurta va poate aduce un profit uimitor in recolta urmatoare.

Va asteptam,  
Echipa Agritech